VIDEO. O maşină a luat foc în urma unui accident la Cervenia.

Un tanar a ajuns la spital, dupa ce nu a oprit la semnul „STOP”, iar masina pe care o conducea s-a izbit de un copac de pe marginea drumului.

Accidentul rutier s-a petrecut, in aceasta seara, pe raza localitatii Cervenia, in apropierea caminului de batrani, iar masina condusa de tanarul de 28 de ani a luat foc in urma impactului.

Potrivit martorilor prezenti la fata locului, soferul se cinstise bine inainte sa se urce la volan. La locul accidentului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Detasamentului Alexandria, cu o autospeciala de stingere, precum si doua echipaje ale SAJ.

„In urma accidentului a rezultat o victima, soferul autoturismului, in varsta de 28 de ani. Acesta a fost preluat de catre SAJ, constient si cooperant, cu multiple traumatisme.

La sosirea pompierilor la fata locului, cu o autospeciala de lucru cu apa si spuma, focul se manifesta generalizat la intreaga masina.

Incendiul a fost stins in limitele gasite fara a fi intampinate probleme deosebite”, a precizat mr. Gelu Dragomir, purtator de cuvant al ISU Teleorman. Cazul a fost preluat de politie pentru cercetari.

 

Ultimele alerte Breaking News apar primele pe pagina oficială ExplozivNEWS24.ro. Selectează acum în meniu Following (Urmarește) opțiunea See First (Vezi mai întâi) pe pagina noastră și vei afla primul tot ce se întâmplă in TELEORMAN.

Pe aceeași temă