Udrea îl desfiinţează pe Liviu Dragnea! | Pentru asta am fost eu arestată? Asta este schimbarea clasei politice? Cu lideri îngenuncheaţi de frica cătuşelor

Elena Udrea reacţionează, pe o reţea de socializare, după ce Liviu Dragnea a afirmat că tot ce s-a petrecut în mandatele lui Traian Băsescu a folosit celor care „nu iubesc această ţară”.

„Cât să fii de ipocrit??? Cât de frică să îţi fie de dosarele pe care le ai??? Dragnea afirmă că este pentru consens politic şi critică perioada lui Traian Băsescu, pentru că a fost una cu războaie politice!!! Vă puteţi imagina cât tupeu?!

Dragnea, artizanul suspendării Preşedintelui, suspendare care a aruncat România cu ani în urmă din punct de vedere al încrederii partenerilor şi investitorilor străini! Dragnea care este condamnat fix pentru ce a făcut cu voturile la Referendumul de demitere! Chiar suntem o ţară de proşti să îl credem pe Dragnea? Acum cuvântul de ordine este consensul! Pe bune?! Consensul de a preda puterea, al unor politicieni îngenuncheaţi de frica cătuşelor.

Aceasta este schimbarea clasei politice? Pentru aceasta am fost eu arestată?

Şi maxim de demagogie, cică acest consens va face să putem pune în practică un proiect pentru ţară pe următorii 20-30 de ani. Care proiect de ţară? Un preşedinte care are doar proiecte de vacanţă şi lideri politici care au că singure proiecte să facă blat că să scape de cătuşe”, a scris Elena Udrea pe Facebook.

Anterior, Dragnea declarase la RTV: „Gândiţi-vă la cei 10 ani care au trecut. Zece ani sfâşiaţi de războaie permanente politice, de conflict permanent, de hărţuieli permanente în care s-au frânt destine, în care România a pierdut momente importante şi oportunităţi importante.

Gândiţi-vă cum ar fi fost guvernele Victor Ponta dacă ar fi fost un alt climat politic, bazat pe dialog, fiecare cu doctrina lui, faţă de perioada în care trebuia tot timpul să răspundă unor atacuri venite din alte zone. Cui a folosit acest lucru ? A folosit românilor ? Nu. I-a folosit lui Traian Băsescu ? Nu. Ne-a folosit nouă ? Nu. Poate a folosit celor care nu iubesc această ţară”.

sursa: nasul.tv