Politia în Alertă : O tânară din Teleorman dată disparută, gasită pe câmp

O tânară din Teleorman dată disparută, gasită pe câmp

O tânăra în vârstă de 20 de ani,din localitatea Mârzănești, Teleorman dată dispărută de familie după ce, miercuri, s-a certat cu prietenul, a fost găsită, ieri , zăcând în stare de inconștiență la marginea șoselei care leagă Alexandria de comuna Cernetu.

Polițiștii au fost sesizați prin intermediul unui apel telefonic făcut la 112  de un cetățean care a semnalat că la marginea drumului zace o persoană de sex feminin. scrie teleoman24.ro

Fata găsită în stare de inconștiență a fost luată și dusă la Spitalul Județean de Urgență din Alexandria. Aici a fost identificată ca fiind N. A, de 20 de ani, din Mârzănești. Când și-a revenit, fata a povestit polițiștilor că a ajuns pe câmp,inconștientă, direct din mașina unui șofer care o luase la ocazie.

În cursul zilei de ieri, fata a așteptat pe strada București din Alexandria o mașină de ocazie care să o ducă la Mârzăneși. A urcat în mașina unui bărbat necunoscut care, la ieșirea din Alexandria, după spusele fetei, ar fi încercat să o pipăie. Tânăra s-a speriat și a făcut o criză de epilepsie. Și-a pierdut cunoștința și nu și-a mai amintit nimic. Din cele spuse de tânără, șoferul care a abandonat-o pe DJ 504 i-ar fi sustras geanta.

Potrivit informațiilor furnizate de  IPJ Teleorman, tânăra a fost supusă și unui control ginecologic, din care nu au rezultat urme de agresiune. Oamenii legii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru găsirea șoferului despre care tânăra susține că i-ar fi furat geanta.