Patru consilieri PNL au votat favorabil proiectul de hotarare prin care Cristiana Alcea, om de casa al PSD, a primit cadou un program de masterat

Ramasitele USL in Consiliul Local Alexandria.Patru consilieri PNL au votat favorabil proiectul de hotarare prin care Cristiana Alcea, om de casa al PSD, a primit cadou un program de masterat.

În ultima ședință de Consiliu local, la Alexandria, patru dintre consilierii PNL s-au grăbit să-i dea o mână de ajutor Cristinei Alcea ca să-și continuie studiile și au votat la unison cu PSD ca angajata acestora la sediul de partid și consilier județean să-și facă anul II de master pe banii comunității.

Cei patru liberali care au dat mâna cu puterea să nu rămână angajata de partid fără studii aprofundate sunt Laurențiu Florea, Cătălin Preda, Claudia Modrigală și Nicușor Grigore.

În procesul verbal al ședinței de consiliu local scrie negru pe alb cum s-a votat pentru acest „caz social”, Cristina Alcea.

Gabriel Nădrag nu a participat la ședință, Florin Titirișcă nu a fost în sală la momentul votului, iar Cătălin Dumitrașcu s-a abținut. Noroc cu cei patru liberali care au ridicat mânuța să o ajute pe Cristina, sa nu rămâna doamna fără master, ca partidul are nevoie de cadre pregătite.

E bine să fie ajutați oamenii aflați în nevoie, dar cum e cu trădarea, domnilor liberali? Unii au fost excluși din PNL pentru mult mai puțin.Poate la doamna Modrigală nu se aplică sancționarea drastică având în vedere funcțiile pe care le ocupă în partid, președintă la Organizația de femei și vicepreședintă la Comisia de Arbitraj și Etică, adică tocmai unde se arbitrează excluderile din partid.

Lui Cătălin Preda putem să-i înțelegem sensibilitatea față de sudioasa sa concitadină având în vedere situația sa actuală, de posesor al unei diplome “cu cântec” ce l-a adus în postura de inculpat alături de Liviu Dragnea și alți barosani din Teleorman, în dosarul diplomelor false.

Citește tot articolul pe ziarulcontrapunct.ro

Acest articol a fost publicat pe www.ziarulcontrapunct.ro . Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine autorului.

Pe aceeași temă