Alertă! Mai multe secții ale Spitalului Caritas din Roșiorii de Vede, închise temporar

Sorina Pintea, ministrul Sănătății, a declarat că activitatea secţiilor Chirurgie, Terapie Intensivă, Bloc operator şi a spălătoriei de la Spitalul din Roşiorii de Vede (Teleorman) a fost suspendată, după ce a fost descoperită o bacterie periculoasă la un pacient operat în această unitate medicală.

“Ştiu că pacientul care a reclamat ceea ce se întâmplă în spital are dreptate. Deci, el are o infecţie asociată actului medical, se încadrează clar în definiţia de caz.

CITESTE SI:  Microb FOARTE PERICULOS depistat la Spitalul Municipal Caritas din Roșiorii de Vede.

Ea este contactată la 48 de ore după internare şi 28 de zile înainte de externare. Acolo s-a luat măsura suspendării temporare a activităţii în Chirurgie, în Terapie Intensivă, Bloc operator, spălătorie, este temporară, Direcţia de Sănătate Publică va verifica dacă măsurile propuse sunt implementate şi rezultatele analizelor corespunzătoare”, a afirmat ministrul.

Conform acesteia, pe parcursul anului 2018, la Spitalul din Roşiori au fost mai multe secţii închise temporar tocmai pentru probe neconforme.

Pe aceeași temă

3 thoughts on “Alertă! Mai multe secții ale Spitalului Caritas din Roșiorii de Vede, închise temporar”

  1. Bună ziua,asa fac dincolo,eu decât ori m am dus la urgenta si au bătut joc de mine,plus ca ultima oară am fost la stomatologie si era o femeie se juca pe telefon stomatoloaga mi a zis să plec ca ei nu am anestezia bună,si am plecat fără să mă verifice la dantură,foarte nesimțiți Dar toți nu doar unul.,te ia în bătaie de joc , dacă vreți facem o probă sa vedeți,imi dați o cameră ascunsă si vedeți cum procedează,am avut un prieten deabi cel operase si la amenințat că dacă nu le da niste bani îl dă la politie si a fugit omul așa operat din spital,.sunt foarte fustrati .va rog să facem ceva sa închidem spitalul.

  2. Cam greu să fie închis spitalul deoarece e o caracatița au relații în politie la Roșiori si la județeană la Alexandria așa că e greu să fie închis spitalul

  3. Sunt de lângă Roșiori de Vede si de cate ori am avut o urgenta mă trarau cu frustrare si incompetenta,pus ca veneau alte persoane la urgenta si nici nu se uitau la ei dacă îi filmezi cheamă politia.eu vreau sa i filmez sa mi dați o cameră ascunsă sa vedeți cesentampla inzona asta