Accident în afara localităţii Didești

Un grav accident de circulaţie s-a produs aseară în afara localităţii Didești, soldat cu victime omeneşti.

” În ziua de 20.09.2018 ora 19.09, la intersecția DN65A–DC45, în afara localități Didești s-a produs un accident rutier soldat cu victime omeneşti.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă, care a stabilit următoarele: în timp ce numitul F. F., de 41ani, din comuna Didești, jud.Teleorman, conducea un tractor pe DN65A în afara localității Didesti, la un moment dat, ajungând la intersecția cu DC45, vrând să efectueze virajul la stânga, nu a acordat prioritate autoturismului marca „Dacia Logan”, condus de către numitul, M. M. de 39 ani, din Rosiorii de Vede, jud Teleorman, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului tractorul a fost proiectat în autospeciala de poliție, ce se afla staționată regulamentar în afara părții carosabile, lucrătorii care formau patrula efectuând activități de poliție rutieră.

În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a două persoane(conducătorii auto implicați în accident), care au fost transportate la Spitalul Caritas-Roșiorii de Vede, pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul tractorului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat și condus la Spitalul Caritas pentru recoltarea de probe biologice. In urma accidentului polițiștii nu au suferit vătămări corporale.  In cauză a fost întocmit dosar penal. ,,

Pe aceeași temă