VIDEO. Urmărire ca-n filme, cu focuri de armă, în Teleorman!

Urmărire ca-n filme, cu focuri de armă, în Teleorman

Trei barbati din Smardioasa, care s-au gandit sa faca niste bani mai putin cinstiti la final de saptamana, au fost prinsi, in noaptea de vineri spre sambata, de politistii Sectiei nr.1 de Politie Rurala Alexandria, in timp ce furau indicatoare rutiere amplasate pe marginea drumurilor.

In miez de noapte, convinsi ca nu o sa aiba nicio problema, barbatii s-au urcat in masina si s-au apucat sa adune toate indicatoarele rutiere care le-au iesit in cale. Spre ghinionul lor, cand aproape ca umplusera masina, le-au iesit in cale si oamenii legii, care erau intr-o actiune de patrulare.

Cum nu au binevoit sa opreasca masina la semnul regulamentar al echipajului, politistii au tras sase focuri de arma in plan vertical. Dupa o urmarire ca-n filme, la podul de peste raul Vedea, la iesire din Beiu, masina in care se aflau cei trei barbati a intrat pe un drum de camp, unde a ramas impotmolita.

“Doi dintre ei au reusit sa fuga, iar unul a fost prins. Cercetarile sunt la inceput, barbatul care a fost prins are 30 de ani si este din Smardioasa, de unde, dupa spusele lui, sunt si ceilalti doi barbati.

Nu a putut sa dea prea multe detalii, intrucat se afla in stare de ebrietate”, a declarat Teodora Dragole, purtator de cuvant al IPJ Teleorman. Potrivit sursei citate, masina in care se aflau cei trei barbati nu figureaza ca fiind furata, dar nici nu apartine vreunuia dintre ei. Cercetarile sunt la inceput in acest caz, oamenii legii facand verificari pentru identificarea celor doi barbati care au reusit sa fuga.

Nu se stie, deocamdata, de unde au fost furate indicatoarele rutiere, insa cel mai probabil este vorba de localitatile inveciate, respectiv Marzanesti, Storobaneasa si Beiu.