VIDEO | Un tânăr a fost împușcat în cap de un polițist, în centrul Capitalei

Un bărbat a fost împușcat în cap în centrul Bucureștiului de un agent al Poliției Locale. Scene șocante s-au petrecut aseară pe o stradă din Capitală, unde un tânăr, a căzut secerat la pământ, informează B1 TV.

Martorii spun că la un moment dat, un polițist i-a pus pistolul la tâmplă tânărului, după care a tras. Panica a fost cu atât mai mare cu cât și ambulanța a venit foarte tarziu. Potrivit unor surse, tânărul ar face parte din grupul care, în urmă cu doi ani, i-a spart luneta mașinii fostului ministru Daniel Barbu.

Incindetul șocant a avut loc în fața unui bar din centrul Capitalei, aproape de parcul Grădina Icoanei, lângă Biserica Anglicană. Martorii spun că la un moment dat au văzut un tânar, care s-a prăbușit la pământ, după ce a fost împușcat, de la mică distanță. Cel care a tras ar fi fost un agent al Poliției Locale Sector 1.

„I-a pus pistolul la cap, lipit de cap și a tras! Are cel puțin trei bile în cap! ” este declarația pe Facebook a unui martor.

Tânărul a avut noroc că a scăpat cu viață. Deși arma folosită nu era una letală, distanța de la care s-a tras a fost una foarte mică.

Îngroziți de ce văd, oamenii au sunat imediat la 112. Trecătorii spun, însă, că ambulanța a venit abia după jumătate de oră. În cele din urmă, tânărul împușcat i s-a acordat primul ajutor în stadă. Polițiștii au deschis o achetă să vadă ca s-a întâmplat cu exactitate. Mai multe persoane au fost chemate la audieri.

instructor-auto

Pe aceeași temă