VIDEO | Un grav accident de circulație a avut loc, cu puțin timp în urmă, pe DN6, pe raza localității Nanov.

Un bărbat în vârstă de 83 de ani, care s-a angajat în traversarea neregulamentară a străzii, a fost izbit în plin de o mașină care circula din direcția Buzescu spre Alexandria.

Bătrânul a fost preluat de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță și transportat la Spitalul Județean Alexandria.

Din primele informații, se pare că bătrânul era conștient la momentul sosirii echipajului de salvare, acesta a suferit un traumatism cranian și un traumatism toracic, dar și o fractură de gambă.

În funcție de rezultatul evaluării și de evoluția stării sale, medicii vor decide dacă bătrânul va fi transportat la un spital din capitală, a precizat Cristian Popescu, managerul SAJ Teleorman.

În ceea ce-l privește pe șoferul mașinii care l-a lovit pe bătrân, se pare că în încercarea sa de a evita impactul, a pierdut controlul volanului și a intrat în șanțul de pe marginea drumului.

Tânărul de 19 ani, din Alexandria, a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ, a precizat Todora Dragole, purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman. În cauza s-a deschis dosar penal pentru vătămare din culpă, urmând a se propune soluție prin Parchet.

Pe aceeași temă