VIDEO | Pericol de explozie in gara Videle, in aceasta dimineata. Traficul feroviar, reluat partial

Circulația feroviară a fost oprită azi dimineață pe raza stației Videle, după ce a fost observată scurgerea unei substanțe periculoase dintr-un vagon de marfă al unui operator privat.

Pompierii militari au fost sesizati in aceasta dimineata, in jurul orei 09.00, pe numarul unic de urgenta 112, de faptul ca de la un vagon cisterna aflat in Gara CFR Videle sunt scurgeri de gaze (propilena, gaz similar cu propanul, extrem de inflamabil), informeaza ISU Teleorman.

CITESTE SI: Pesta porcină ”bate” la porțile Teleormanului

La fata locului s-au deplasat doua echipaje, cu o autospeciala stingere si o autospeciala cercetare bacteriologică, radiologică şi nucleară (CBRN ) „Garnitura a fost trasa pe o linie secundara, la o distanta de siguranta fata de statia CFR, zona a fost balizata, au fost asigurate masurile PSI pana la sosirea unei echipe a operatorului economic caruia ii apartine vagonul pentru a remedia problema tehnica.

CITESTE SI:  Accident rutier pe DN 51, cu 2 victime

Nu sunt probleme deosebite, scurgerea de gaze fiind foarte mica, pe la vana vagonului”, a declarat mr. Gelu Dragomir, purtator de cuvant al ISU Teleorman. Traficul feroviar a fost reluat partial, pe anumite linii, a mai precizat sursa citata.

Pe aceeași temă