VIDEO. Atac la mall în Brăila. „Trebuie să curgă sânge în țara asta!”

În urmă cu puțin timp, autoritățile au fost puse în alertă, după ce un individ a intrat cu mașina în ușile de acces de la Carrefour Vărsătura.

Din primele informații, se pare că există 5 victime, din care una mai grav. Unele surse susțin că individul s-ar fi certat cu un alt bărbat la Cazasu, l-ar fi înjunghiat, i-ar fi furat mașina și ar fi gonit spre Carrefour, cu gândul de a face rău oamenilor nevinovați.scrie obiectivbr.ro

UPDATE: Un martor la scena teribilă petrecută în Brăila Mall și parcă inspirată din atacurile teroriste ce au avut loc în ultimii ani în lume a povestit cum individul care se afla la volanul mașinii, categoric băut sau drogat, striga continuu că „Trebuie să curgă sânge în țara asta!”.

O altă persoană ne-a povestit cum tânărul a încercat de 3 ori să intre în incinta hipermarketului, însă stâlpii de beton de la intrare i-au încurcat planul de a produce probabil cel mai mare măcel din Brăila.

Doi bărbați de la o terasă din apropiere au sărit pe individ, i-au scos cheile din contact și l-au imobilizat până la sosirea echipajelor de poliție, ferindu-l totodată de furia martorilor.

Alte informații sosesc la redacție: Individul ar fi vrut să cumpere autoturismul, așa că s-a întâlnit la Cazasu cu vânzătorul. Ar fi plecat cu mașina să o probeze, iar la întoarcere, nu se știe din ce motive, l-a înjunghiat pe vânzător și a fugit cu tot cu autoturism.Pe Centură, în apropierea Grădinii Zoologice, a făcut primele victime, două, apoi s-a dus „glonț” la Carrefour. Potrivit informațiilor obiectivbr.ro

 

Alți internauți povestesc că individul s-ar afla sub influența drogurilor, însă numai analizele pot dovedi această ipoteză. Iată varianta IPJ Brăila: „Un tânăr de 20 de ani, din Brăila, în urma unui conflict avut cu un bărbat, în legătura cu un autoturism, l-a înjunghiat pe acesta pe raza localității Cazasu.

Ulterior acesta s-a deplasat cu autoturismul pe centura municipiului, unde a intrat în niște pietoni, și-a continuat deplasarea în parcarea de la mall, unde a intrat într-un grup de persoane. Acesta a fost reținut”.

Primele imagini cu atacatorul din Brăila

 

Pe aceeași temă