VIDEO| Accident rutier pe E70, la ieşire din Vităneşti; două persoane au ajuns la spital

Două pesoane au fost rănite grav în urma unui accident rutier petrecut, în urmă cu puţin timp, pe DN 6, la ieşire din localitatea Vităneşti spre Bucureşti.

Din primele informaţii, cauza producerii accidentului în care au fost implicate două maşini, un autoturism şi o autoutilitară, a fost neacordarea de prioritate. Concret, atât autoutilitara, cât şi autoturismul se deplasau dinspre Bucureşti spre Alexandria; autoutilitara staţionase pe partea sa de mers şi, la intratea pe DN6, conducătorul auto al acesteia nu s-a asigurat, astfel că a fost izbit din spate de un autoturism care se deplasa regulamentar.

CITESTE SI: Un pepene l-a costat viata

În ruma impactului, atât şoferul autoturismului, cât şi pasagerul din dreapta au fost grav răniţi şi transportaţi la spital.

La faţa locului s-au deplasat o autospecială de lucru cu apă şi spumă a pompierilor militari, precum şi o ambulanţă a SAJ.

Surse de la faţa locului susţin că una dintre victime a fost preluată de ambulanţa care s-a deplasat la locul accidentului, în timp ce cea de-a doua victimă a fost nevoită să aştepte ceva timp până când un alt echipaj a ajuns pentru a o prelua, timp în care pompierii militari i-au acordat primul ajutor.

Pe aceeași temă