VIDEO. Accident rutier pe DJ504, intre Alexandria si Cernetu

TIR răsturnat pe șoseaua Alexandria-Cernetu, din cauza poleiului.

Un accident rutier, in care au fost implicate o autoutilitara si un TIR, a avut loc, in aceasta dimineata, pe DJ 504, intre Alexandria si Cernetu, informeaza ISU Teleorman.

Două persoane, conducătorul unei autoutilitare și pasagerul din dreapta, au văzut moartea cu ochii, fiind la un pas să fie spulberați de un TIR. Evenimentul rutier a avut loc în această dimineață, pe șoseaua Alexandria- Cernetu, iar la fața locului s-au deplasat mai multe echipe de intervenție.

Potrivit ISU Teleorman, nicio persoană nu a fost transportată la Spitalul de Urgență din Alexandria. În schimb, șoferul TIR-ului a fost fost monitorizat de echipajul SMURD și nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Conform IPJ Teleorman, conducătorul TIR-ului, un bărbat de 24 de ani, din Harghita, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, carosabilul fiind acoperit cu polei, și s-a tamponat cu o autoutilitară, condusă de un bărbat de 36 de ani, din comuna Cernetu. Șoferul mașinii de mare tonaj a fost sancționat contravențional.

Unul dintre conducătorii auto a declarat că o mare parte din vină o are administratorul drumului, care nu a împrăștiat material antiderapant, deși carosabilul era acoperit cu polei.

Acesta spus că o mașină de la Drumuri Naționale a venit după producerea accidentul, aruncând câteva lopeți cu nisip pe tronsonul respectiv.

Referitor la aces subiect, reprezentantul IPJ Teleorman a precizat că, în cauză se fac cercetări, iar dacă se va ajunge la concluzia că administratorul drumului nu și-a făcut treaba, va fi sancționat contravențional.

 

 

 

 

Pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *