Viceprimarul Alexandriei il ameninta in stil mafiot pe posesorul autoturismului cu numarul MU1E PSD

Viceprimarul Alexandriei il ameninta in stil mafiot pe posesorul autoturismului cu numarul MU1E PSD

Despre mașina devenită celebră la nivel național, după ce proprietarul a ales să-și personalizeze numărul cu un mesaj anti-PSD, știe toată lumea. Desigur, așa cum era de așteptat, unii sunt de acord cu mesajul tânărului stabilit în Suedia, în timp alții dezavuează gestul acestuia.

Cu mesaje mai mult sau mai puțin prietenoase, tânărul a fost încurajat sau, dimpotrivă, criticat, de opozanții sau simpatizanții PSD.

Un opozant dur al posesorului mașinii cu celebrul număr s-a dovedit a fi unul dintre viceprimarii municipiului Alexandria, Gică Anghel. Nu în spațiul public, ci pe pagina sa de facebook, mesajul fiind vizibil doar pentru cei cu care social-democratul este prieten pe rețeaua de socializare. S-a găsit, însă, un prieten virtual al acestuia, care a făcut public mesajul viceprimarului Anghel pentru proprietarul mașinii.

Ulterior, Gică Anghel și-a șters postarea de pe Facebook.

Considerăm că nu mai este loc de cuvinte pentru a comenta “vorbele” viceprimarului Anghel, așa că îi lăsăm pe cititori și, mai ales, pe colegii săi de partid, să tragă concluzia.