Vacanta de vara 2017: afla ce planuri au adolescentii!

Mult asteptata vacanta de vara a sosit, iar cei mai multi dintre elevi si-au facut deja planuri! Avand in vedere ca urmeaza 3 luni libere, timp de care si-au propus sa profite la maximum, foarte multi adolescenti si-au planificat foarte multe activitati. Vacantele tinerilor din ziua de azi nu mai seamana absolut deloc cu cele ale parintilor, deoarece acestia sunt mult mai activi si se implica in destul de multe lucruri.

Iata care sunt planurile adolescentilor pentru vara anului 2017:

  1. In primul rand, multi tineri isi doresc ca in vara aceasta sa isi puna la punct limba engleza. Acest lucru se datoreaza faptului ca cei mai multi au in vedere urmarea unor facultati in strainatate. In acest scop, ei acorda timp studiului individual, insa majoritatea prefera sa se inscrie si la cursuri de vara. Daca si tu esti elev si cunostintele tale la limba engleza sunt minime, la Shakespeare School poti invata limba engleza daca esti incepatorfara nicio problema, in numai doua saptamani! Astfel, vei avea oportunitatea de a urma o programa si de a nu invata singur. Mai mult, o sa poti aplica, fara probleme, la o facultate din strainatate odata ce vei ajunge sa vorbesti fluent si sa scrii corect din punct de vedere gramatical. Nu uita ca aceasta limba iti va fi utila si atunci cand vei pleca in vacanta in strainatate.
  2. Pentru a se relaxa, cei mai multi adolescenti isi doresc sa plece in vacanta in strainatate alaturi de parinti. In acest mod, ei au ocazia de a se dezvolta personal prin cunoasterea unor locuri si persoane noi. Cea mai buna varianta o reprezinta, de departe, un circuit turistic, intrucat presupune vizitarea a mai multe tari. Pentru a gasi cele mai bune preturi parintii pot intra si cauta oferte circuite turistice pe Karpaten.ro, intrucat acestea sunt la preturi excelente. Astfel, fie ca vor opta pentru un circuit in Portugalia si Spania, fie ca vor alege Franta si Italia, cu siguranta experienta va fi unica!
  3. Mai mult, unii tineri se implica inca din perioada liceului in activitati de voluntariat. Acestia aleg sa ii ajute pe cei mai putin norocosi si sa le impartaseasca cunostintele pe care le au, fapt care este extrem de imbucurator.
  4. De asemenea, in timpul verii, foarte mult adolescenti merg in tabere. In acest mod, ei au posibilitatea de a-si petrece timpul liber cu tineri de aceeasi varsta si de a se distra, datorita activitatilor specifice care se organizeaza. Fie ca aleg o tabara la munte, fie ca merg la mare, ei stiu ca vor avea parte de un timp excelent si ca isi vor crea amintiri pe care nu le vor uita toata viata.

 

5.Bineinteles, tinerii care acum sunt in emotiile examenelor isi doresc ca in vacanta de vara sa se relaxeze complet si sa uite de tot stresul acumulat in ultimul an. Astfel, pentru cei mai multi dintre ei urmeaza o vara in care vor viziona filme, vor sta pe Internet si vor iesi cu prietenii.

Asadar, foarte multi adolescenti isi doresc sa invete vara aceasta limba engleza, astfel incat sa poata conversa fara probleme si sa poata scrie corect din punct de vedere gramatical. De asemenea, tinerii isi doresc sa calatoreasca in tari straine pentru a cunoaste noi civilizatii alaturi de parinti, dar si sa mearga in tabere alaturi de copii de aceeasi varsta cu ei. Unii adolescenti se implica in activitati de voluntariat pe timpul verii, in timp ce unii nu isi doresc decat sa se relaxeze prin vizionarea de filme sau prin simplul fapt de a-si petrece timpul pe Internet.

Pe aceeași temă