Un tânăr din Zimnicea, a decedat după ce a fost bătut crunt

În seara de 23 decembrie 2015, în Ajunul Crăciunului, într-un bar din Zimnicea a izbucnit un scandal, în urma căruia un tânăr a ajuns în spital după ce a fost bătut crunt de patru indivizi.

Cel bătut a fost transportat la un spital din Bucureşti în stare deosebit de gravă, iar în zilele următoare a intrat în comă. Doi dintre bătăuşi au fost reţinuţi pentru tentativă de omor, alţi doi fiind cercetaţi în libertate.

Din păcate, marţi, 5 ianuarie 2016, tânărul Floricel Cristian Marian, zis si ”Robotul”, a murit în spital, iar în urma efectuării necropsiei, cercetările vor continua; încadrarea juridică a faptelor a fost schimbată din tentativă de omor în omor pentru doi dintre indivizi, în funcţie de rezultatele cercetărilor urmând a se stabili şi gradul de vinovăţie al celorlalţi doi.

 

Este inadmisibil asa ceva! Politia orasului Zimnicea si parchetul I-au retinut pe cei care l-au batut si le-au dat drumul caci nu prezinta pericol public!!!! Omul ala moare pe patul de spital!!!!!!! NU pot sa cred ceea ce se intampla! Mai nou au fost la procuratura in Zimnicea si procurorul le-a zis ca sa isi I-a unul singur fapta ca sa ii dea 10 ani iar ceilalati sa nu recunoasca. Asta vorbesc ei in oras se lauda ca scapa! Nu e posibil asa ceva! a scris un cetățean revoltat din Zimnicea  pe adresa ziarului ExplozivNEWS24.ro

Pe aceeași temă

2 thoughts on “Un tânăr din Zimnicea, a decedat după ce a fost bătut crunt”

  1. Sper sa putrezeasca in puscarie… Nijte jeguri de oameni cu tot cu politia aia penala de la zimnicea care sta si consuma benzica dand ture prin oras ca nijte prosti..

  2. L-au arestat pe Soran de cateva ori si a dat cate 20000 de $ si in 2 zile a fost liber… Sa se faca dreptate.. Acest individ Soran are cativa retardati care la ordinele lui bate pe oricine are el chef.. Sa se faca ceva, politia de la Zimnicea este pe post de WC public… Sa vina cineva sa faca dreptate in acest oras mizer…