Un pușcăriaș din Măciuca, județul Vâlcea, i-a tăiat gâtul unui vecin

Crimă șocantă în comuna Măciuca din Județul Vâlcea. Un fost pușcăriaș și-a ucis vecinul după ce i-a tăiat gâtul cu cuțitul iar mai apoi a fugit de la locul crimei.

Virgil Nistoroiu, fost puşcăriaș, este autorul crimei care a zguduit comuna Măciuca. După ce i-a luat gâtul bărbatului și l-a lăsat într-o baltă de sânge în mijlocul drumului, criminalul a fugit în pădure.

Cei doi vecini s-au luat la ceartă în plină stradă, iar unul dintre ei şi-a pierdut cumpătul şi i-a tăiat gâtul celuilalt bărbat.

Cei doi bărbați erau cunoscuți în Măciuca ca fiind conflictuali și că se certau des, din nimicuri și că de foarte multe ori a fost nevoie de intervenția poliției pentru a fi potoliți.

Polițiștii vâlceni l-au căutat în pădurea de 360 de hectare care împrejmuiește comuna Măciuca.

Oamenii legii l-au prins pe criminal în fapt de seară când acesta a crezut că a scăpat de urmăritori şi se întorcea către casă.

Poliţiştii de la Serviciul Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Vâlcea l-au prins pe criminalul Virgil Nistoroiu de 64 de ani și l-au dus la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Vâlcea.

Pe aceeași temă