Un jandarm din Teleorman s-a împușcat cu arma din dotare

Un jandarm din Teleorman s-a împușcat cu arma din dotare

Tragedie în unitatea de jandarmi din Teleorman. Un subofițer în vârstă de 42 de ani s-a împușcat. El a fost găsit în vestiar de ofițerul de serviciu.

Cătălin Predescu, un jandarm în vârstă de 42 de ani, a fost găsit mort de colegii săi, în vestiarul de la unitate. Totul s-a întâmplat cu doar 10 minute înainte ca acesta să intre în tură.

Potrivit informațiilor primite, omul legii a ajuns la unitate, a preluat arma și muniția din dotare, s-a întors în vestiar și s-a împușcat. Ofițerul de serviciu a auzit zgomotul puternic al armei. El este cel care și-a găsit colegul fără suflare.

Jandarmul care și-a luat viața a fost testat psihologic în luna aprilie 2017 și a fost apt. El era căsătorit și are un copil.

Colegii sunt șocați de întâmplare și povestesc despre colegul lor că era un om plin de viață și mereu optimis. Mai mult decât atât aceștia nu știu să aibă probleme financire.

Se pare ca gestul său a fost unul premeditat. Cu doua zile în urmă acesta și-a șters profilul de Facebook.

Mai mult, persoane apropiate jandarmului ne-au mărturisit ca acesta avea probleme în familie și astea l-au făcut sa recurgă la gestul sinuciderii.

 

Cazul a fost preluat de Parchetul Militar.