Imagini socante! Un bărbat din Alexandria, a încercat să se sinucidă, înfigându-și cuțitul în gat !

Un alexandrean a dorit sa-si ia zilele de fata cu presa Ieri, dumninica, 11 septembrie, in jurul orelor 20:10, barbatul domiciliat pe str. 1 Decembrie, a solicitat sa vina presa pentru a spune ziaristilor ce are pe suflet.

Din informatiile noastre, N. P. De 56 de ani, se pare ca se afla intr-o stare de depresie dupa ce rudele  i-au scos la vanzare locuinta.

Acesta,avand un cutit in dreptul jugularei a amenintat ca daca nu vine presa isi ia zilele. La fata locului s-au prezentat reporterii ExplozivNEWS24  care in momentul cand au fost vazuti de N.P., acesta si-a schimbat optiunea, spunand ca este ”prea tarziu” nu a mai dorit sa-si spuna naduful si si-a infipt cutitul in gat!

Intrebati de reporteri rudele si vecini ce l-a determinat pe respectivul sa recurga la acest gest extrem, acestia au spus ca din cauza problemelor care i-au fost facute de  copii. Chemate de urgenta, pe numarul unic 112, echipajele de salvare si politia s-au prezentat  la fata loculului.

I s-a acordat victimei asistenta medicala de urgenta si a fost condus imediat la Spitalul Clinic de Urgenta Alexandria, unde a suportat o interventie chirurgicala pentru a i se opri sangerarea abundenta.

 In acest moment, barbatul este in afara oricarui pericol, urmand ca organele de politie sa continuie cercetarile in acest caz.

Pe aceeași temă