Un adolescent de 16 ani a murit într-un grav accident rutier la Mîrzănești.

Un tânăr în vârstă de 18 de ani, din com. Mîrzăneşti, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 506, la km. 25 + 425 m, în localitatea Valea Părului, pe fondul vitezei excesive şi al lipsei de experienţă, neţinând cont de ceaţa densă şi de carosabilul umed, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un podeţ de pe partea dreaptă a drumului în direcţia sa de mers.

Accident_grav_in_comuna_Marzanesti[(001636)12-19-28]În urma impactului autoturismul a fost proiectat într-un gard de ciment, revenind apoi pe partea carosabilă.

În urma accidentului a rezultat decesul unui minor în vârstă de 16 ani, din com. Mîrzăneşti, pasager în autoturism, dar şi vătămarea corporală a conducătorului auto şi a altor doi ocupanţi ai autoturismului.

Conducătorul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de «ucidere din culpă», faptă prev. şi ped. de art. 192 alin. 2 din CP şi «vătămare corporală din culpă», faptă prev. şi ped. de art. 196 alin. 2 si 3 din C.P. scrie ziarulteleormanul.ro

Pe aceeași temă