Ultima oră: teleormănean căutat de FBI pentru fraude la bursă.

Judeţul Teleorman este renumit, printre alte  lucruri, cu aşa-zişii hackeri din Alexandria. Autorităţile americane au pus chiar o recompensă de 1,5 milioane dolari pe capul unuia dintre hackerii din resedinta de judet.

Nu a trecut mult de la anunţul americanilor şi iată că renumitul FBI este pe cale sa dea in urmărire internaţională un infractor mult mai periculos, chiar din Turnu Măgurele. Ţinând cont că nu a fost condamnat, autorităţile române nu vor să-i facă public numele, doar iniţialele K. D. Nu ştim care este strategia americanilor, însă suntem siguri că ştiu ce fac.

Totuşi, chiar dacă deocamdată este un secret, nu ştim de ce, putem să va prezentăm o imagine cu misteriosul KD. Fotografia este făcută în Turnu Măgurele, în anul 2013.  Din unele surse, individul umblă deghizat chiar prin faţa Poliţiei. În următoarele zile, FBI va face public vestea  că s-a pus o recompensă de 5 milioane dolari pentru prinderea periculosului infractor.

Populaţia nu trebuie să între în panică, fiindcă cel căutat nu atentează la integritatea fizică, infractorul este perfecţionat în fraude la bursă. Cine are informaţii, care pot duce la prinderea infractorului, are şansa, la rândul lui, să se realizeze.

sursa:.turnucustiri.ro