ULTIMA ORA! Bătrâna din Troianul, dispărută de acasă, a fost gasită moartă

După șase zile de căutări, timp în care mai mulți polițiști, jandarmi și reprezentanți ai primăriei au scotocit localitatea și împrejurimile, bătrâna de 76 de ani din comuna Troianul a fost găsită fără suflare.

Sâmbătă, 24 februarie, în jurul prânzului, trupul neînsuflețit al femeii a fost descoperit la aproximativ 4-5 km de localitate, în apropierea satului Urlui, de către echipele formate la nivelul primăriei Troianul.

La fața locului au ajuns oamenii legii, un procuror și o echipă de criminaliști din cadrul Poliției municipiului Roșiorii de Vede. Surse din interiorul anchetei au declarat că pe trupul bătrânei nu au fost găsite urme de violență. Corpul neînsuflețit a fost transportat la morga Spitalului din Roșiori pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului.

Conform unui comunicat al IPJ Teleorman, Melintescu Grațiana, în vârstă de 76 ani, în ziua de 18.02.2018 a plecat în mod voluntar, de la domiciliul său unde locuia singură. Femeia în cauză suferă și de anumite probleme de sănătate.

Pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *