Teleorman: Au fost prinsi hotii de animale!

La data de 03.12.2017, polițiștii din cadrul  Secției 1 Alexandria, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au surprins un autovehicul în care se aflau trei bărbați în timp ce transportau patru bovine, fără a poseda documente privind proveniența acestora sau pentru însoțirea transportului.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, s-a stabilit ca cei trei au cumpărat acele bovine de la un bărbat din comuna  Smârdioasa. Din investigațiile  efectuate, a rezultat că în seara zilei de 02.12.2017, persoana de la care a cumpărat bovinele împreună cu alte două persoane din com Smârdioasa au sustras cele 4 bovine de pe islazul comunal din com Țigănești, bovine ce erau priponite și care aparțineau unui bărbat din localitate.

În urma cercetărilor s-a stabilit că cei care cumpăraseră cele 4 bovine, împreună cu una dintre persoanele care sustrăsese bovinele sunt și autorii furtului de bovină din data de 26.06.2017 și furtului  a 3 cai din data de 01.07.2017 de pe islazul comunal Brânceni.

Pe numele acestora a fost emisă ordonanță de reținere pe o durată de 24 ore, fiind încarcerați în C.R.A.P. din cadrul I.P.J. Teleorman, urmând ca în cursul zilei de azi să fi prezentați cu propunere de arestare preventivă Judecătoriei Alexandria.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmând a se propune soluție prin Parchet.

Pe aceeași temă