Tehnică unică de vindecare a bolilor realizată printr-o singură preocedură!

Tehnică unică de vindecare a bolilor realizată printr-o singură preocedură!

Presupunem că nu vă este străină senzația picioarelor grele. Greutatea și oboseala lor se simt de obicei seara, după o zi lungă în care au fost solicitate. Cel mai mult acest disconfort îl simt femeile care preferă să poarte pantofi cu tocuri… Masajul picioarelor ajută la reducerea stresului, dar acesta nu este unicul motiv pentru care trebuie să-l faceți!

În conformitate cu principiile de reflexologie, pe picioare se află puncte ce sunt responsabile pentru funcționarea corectă a întregului organism. O simplă procedură, cum ar fi masajul picioarelor, vă ajută să uitați de durere în diferite zone ale corpului! Datorită stimulării zonelor specifice are loc promovarea fluxului de sânge la nivelul organelor interne, ceea ce ajută la rezolvarea mai multor probleme de sănătate.

Masajul picioarelor

Terminațiile nervoase de pe picioare reprezintă o unealtă valoroasă în vindecarea organismului! În medicina Orientul Îndepărtat masajul picioarelor și a degetelor este considerat un panaceu. Dacă veți face această procedură seara, veți simți îmbunătățirea stării și vitalității organismului, în timpul nopții vă veți odihni pe cinste, iar dimineața vă veți simți ca un om nou.

Punctele active pentru masajul picioarelor
  1. Masarea vârfurilor degetelor de la picioare, vă scapă de durerea de cap și stimulează activitatea creierului.
  2. Masarea activă a zonei din jurul degetului mare vă ajută să scăpați de durerea în gât.
  3. Masarea zonei din centrul tălpii vă ajută să luptați cu bolile pulmonare și ameliorează dificultățile de respirație.
  4. Aplicarea presiunii pe zona de sub degetul mare, pernița piciorului, aduce un mare beneficiu asupra întregului sistem cardiovascular și ajută inima să lucreze fără probleme.
  5. Masarea părții interioare a piciorului, sub curbură, ușurează activitatea ficatului și calmează durerea.
  6. Masarea călcâiului calmează durerea de spate.

Nu ezitați să vă răsfățați piciorele cu acest masaj relaxant și util pentru întregul organism!

Articol relatat de portalul Sănătos Online.

Stiri Teleorman

Alte știri