Tânărul care a violat o femeie de 76 de ani, a fost arestat pentru 30 de zile

Tânărul care a violat o femeie de 76 de ani, a fost arestat pentru 30 de zile

La propunerea Parchetului, magistraţii de la Judecătoria Turnu Măgurele au decis arestarea preventivă a tânărului din Lisa care, la sfârşitul săptămânii trecute, a batjocorit o bătrână de 76 de ani.

“Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Zgîrţă Ionel, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 2 septembrie 2015 şi până la data de 1 octombrie 2015 inclusiv”, se arată în soluţia dată de judecători.

Reamintim că în ziua de 01.09.2015 polițiștii din Turnu Măgurele au fost sesizați de către o femeie din municipiul București cu privire la faptul că mama sa în vârstă de 76 ani a fost victima unui viol comis de către un tânăr din comuna Lisa, județul Teleorman.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției nr.7 Poliție Rurală Crîngu care au costatat că în dimineața zilei de 29.08.2015, în jurul orei 04.20, un tânăr în vârstă de 26 ani, din comuna Lisa, sat Vânători a pătruns în locuința părții vătămate o femeie în vârstă de 76 ani, din comuna Seaca, sat Năvodari și a întreținut relații sexuale cu aceasta fără consimțământul ei.