Şoferul băut care a provocat accidentul de la Ţigăneşti, plasat sub control judiciar

În seara zilei de sâmbătă, 6 ianuarie, trei persoane au ajuns la spital, în urma unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, între localităţile Poroschia şi Ţigăneşti.

Printre ele, cu doar câteva julituri, însă sub influenţa băuturilor alcoolice, şi şoferul vinovat de producerea accidentului. Acesta se urcase, băut, la volanul unui autoturism neînmatriculat şi a intrat în mașina din față, cu viteză. În urma impactului, autoturismul pe care l-a lovit a fost proiectat pe câmp, iar două persoane din acesta, o fată şi un băiat, au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Ajuns la spital, bărbatul a făcut spectacol – a refuzat să i se recolteze probe biologice şi, supărat că oamenii legii îi puseseră cătuşele la mâini, acesta a lovit un poliţist şi a înjurat şi ameninţat o asistentă.

Individul, reţinut de poliţişti pentru mai multe infracţiuni, a fost pus în libertate de un judecător, care nu l-a considerat pericol public.

“În cauză s-a întocmit dosar penal pentru ultraj, vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul neînmatriculat şi refuz de a i se recolta probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Bărbatul a fost plasat sub control judiciar”, a declarat Teodora Dragole, purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman.

Violeta Mocanu

Pe aceeași temă