Şoferi morţi de beţi şi fără permis, depistaţi pe drumurile teleormănene

ALERTĂ: Cazurile de șoferi care urcă beți la volan iau amploare în Teleorman

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Teleorman au întocmit, weekend-ul trecut, mai multe dosare penale pentru  conducători auto depistați sub influența alcoolului la volan.

În cadrul cazurilor depistate de oamenii legii, recordul la grade de tărie îi aparține unui roşiorean, depistat aproape în comă alcoolică de oamenii legii.

Polițiștii din Roșiorii de Vede au depistat pe strada Carpați din localitate un bărbat în vârstă de 50 ani din localitate în timp ce conducea un autoturism cu toate că se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul în urma testării cu aparatul etilotest indicând o valoare de 1,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, urmând a se propune soluţie prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Roşiori de Vede.

La data de 26.10.2018, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Teleorman au depistat pe DN6, în afara localității Bujoreni un bărbat în vârstă de 39 ani din orașul Măgurele, jud.Ilfov în timp ce conducea un autoturism, având permisul anulat și o alcoolemie de 1.05 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autoturism sub influența băututrilor alcoolice și conducerea unui autoturism având permisul reținut, urmând a se propune soluție prin parchet.

La data de 27.10.2018 , polițiștii din municipiul Alexandria au depistat un bărbat în vârstă de 42 de ani din comuna Troianul, jud.Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe strada Dunării din Alexandria, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Întrucât emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0.81mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cel în cauză a fost condus la spital unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere auto fără permis și sub influența băuturilor alcoolice, urmând a se propune soluție prin Parchet.

În dimineata zilei de 27.10.2018, polițiștii din Turnu Măgurele au depistat un bărbat în vârstă de 31 de ani din com.Saelele, sat. Pleașov, jud.Teleorman în timp ce conducea un autoturism pe str.Chimiei din mun.Turnu Măgurele, jud.Teleorman, cu toate că se afla sub influența alcoolului, fiind testat cu aparatul etilotest care a indicat o alcoolemie de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, urmând a se propune soluție prin Parchet.

La data de 27.10.2018, polițiștii din muncipiul Alexandria au depistat un bărbat în vârstă de 43 de ani din com.Orbeasca de Sus, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 504, pe raza loc.Orbeasca de Sus, din direcția com.Olteni către com.Orbeasca de Jos, având o imbibație alcoolică peste limita legală, rezultatul în urma testării cu aparatul alcooltest indicând o valoare de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, urmând a se propune soluție prin Parchet.

La data de 28.10.2018, polițiștii din municipiul Alexandria au depistat un tânăr în vârstă de 24 de ani din mun Craiova, jud.Dolj, în timp ce conducea un autoturism pe str.Dunării din mun. Alexandria, având o imbibație alcoolică peste limita legală, rezultatul în urma testării cu aparatul alcooltest indicând o valoare de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Cel în cauză a fost condus la spital unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, urmând a se propune soluție prin Parchet.

La data de 27.10.2018, polițiștii din cadrul Secției 13 Poliție Rurală Smârdioasa au depistat un tânăr în vârstă de 21 ani din com. Smârdioasa, jud. Teleorman în timp ce conducea un autoturism pe DN51, în comuna Smârdioasa, cu toate că nu poseda permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de “Conducerea unui vehicul fără permis de conducere,, , urmând a se propune soluție prin parchet.

La data de 28.10.2018, polițiștii din Zimnicea au depistat în flagrant un tânăr în vârstă de 22 de ani din com.Piatra, jud. Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ștefan cel Mare din orașul Zimnicea, Judetul Teleorman, având permisul de conducere reținut și aflându-se sub influența alcoolului.
Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0.81 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcolemiei .
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de “Conducerea unui vehicul cu permisul de conducere reținut și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, urmând a se propune soluție prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Zimnicea.

La data de 27.10.2018, polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Crîngu au acţionat pentru asigurarea desfășurării unui trafic normal pe drumurile publice și adoptarea unor măsuri suplimentare pentru prevenirea producerii accidentelor rutiere, fiind aplicate 6 sancțiuni contravenționale în valoare de 1.160 lei conform O.U.G. 195/2002 R.
Printre neregulile constate, exemplificăm cazul unui bărbat în vârstă de 67 ani care a fost depistat în timp de conducea un autoturism pe DJ 653, pe raza comunei Salcia, județul Teleorman, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital unde ia-u fost recoltate probe de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de :’’conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice’’, urmând a se propune soluție prin parchet.

La data de 28.10.2018, polițiștii din Videle au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că pe strada Șos. Pitești din orasul Videle s-a produs un accident rutier soldat cu o victimă.
În baza celor sesizate, la fața locului s-au deplasat polițiștii care au constatat următoarele: În timp ce un tânăr în vârstă de 20 de ani din satul Șericu, com. Blejești, jud. Teleorman conducea un autoturism pe strada Șos Pitești din orasul Videle, din directia Blejești către comuna Marsa, judetul Giurgiu, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul volanului, a derapat și a ieșit în afara părții carosabile, lovind un bărbat în vârstă de 67 de ani din Mun. București care se deplasa pe trotuar ca pieton.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a pietonului care a fost transferat la spitalul din Alexandria pentru acordarea de îngrijiri medicale, unde ulterior a decedat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,59 mg/l, fiindu-i recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, urmând a se propune soluție prin parchet.

 

Pe aceeași temă