Soferi bauti, prinsi in trafic de politisti

Prinși băuți la volan. Este vorba despre doi bărbați care au fost depistați sub influența băuturilor alcoolice, în trafic.

În primul caz este vorba despre un bărbat de 34 de ani. Acesta conducea un autoturism pe strada Elena Cuza-Vodă din Turnu Măgurele cu toate că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare de 1,29 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde acesta a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii gradului de alcoolemie.

Pe numele celui în cauză a fost întocmit dosar penal, acesta fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice” urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele.

Un alt bărbat, de această dată de 51 de ani a fost depistat de poliţiştii teleormăneni în timp ce conducea un autoturism pe DJ 703, în localitatea Nenciuleşti. Acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultatul în urma testării cu aparatul etilotest indicând o valoare de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *