Șofer reținut de polițiști

Noaptea trecută a fost una neagra în Teleorman, pe raza județului având loc o serie de accidente rutiere.

Primul a avut loc între localitățile Poroschia și Tiganesti, vinovat de acesta este un conducător auto aflat sub influența băuturilor alcoolice, acesta lovind din spate un alt autoturism proiectandu-l pe camp la 10 metrii, fiind rănite 2 persoane.

Și nu a fost de ajuns că acesta a provocat accidentul, ajuns la spitalul din Alexandria a făcut un scandal de proporții, refuzând probele biologice.

In acest caz au intervenit forțele de ordine, care l-au arestat pe individ pentru 24 de ore pentru mai multe fapte comise, urmând că astăzi să fie prezentat instanței de judecată.

La nici o ora de la acest eveniment, un alt accident a avut loc în Alexandria, acesta s-a produs din cauza neacordării de prioritate.

La indicatorul stop un conducător auto nu a oprit și a intrat într-un altul proiectandu-l într-un stâlp. In urma impactului o femeie a fost rănită ușor.

Tragedie

Cel mai tragic accident rutier de seara trecută a avut loc pe Drumul Județean 703, zona localității Silistea Gumesti.

Într-o curbă șoferul a pierdut controlul autoturismului, iar în urma evenimentului atât conducătorul auto cat și pasagera aflată în dreapta au fost proiectați din autoturism, decenand pe loc.

Pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *