Șofer reținut de polițiști

Un șofer beat a provocat un accident intre localitatile Poroschia si Tiganesti

Noaptea trecută a fost una neagra în Teleorman, pe raza județului având loc o serie de accidente rutiere.

Primul a avut loc între localitățile Poroschia și Tiganesti, vinovat de acesta este un conducător auto aflat sub influența băuturilor alcoolice, acesta lovind din spate un alt autoturism proiectandu-l pe camp la 10 metrii, fiind rănite 2 persoane.

Și nu a fost de ajuns că acesta a provocat accidentul, ajuns la spitalul din Alexandria a făcut un scandal de proporții, refuzând probele biologice.

In acest caz au intervenit forțele de ordine, care l-au arestat pe individ pentru 24 de ore pentru mai multe fapte comise, urmând că astăzi să fie prezentat instanței de judecată.

La nici o ora de la acest eveniment, un alt accident a avut loc în Alexandria, acesta s-a produs din cauza neacordării de prioritate.

La indicatorul stop un conducător auto nu a oprit și a intrat într-un altul proiectandu-l într-un stâlp. In urma impactului o femeie a fost rănită ușor.

Tragedie

Cel mai tragic accident rutier de seara trecută a avut loc pe Drumul Județean 703, zona localității Silistea Gumesti.

Într-o curbă șoferul a pierdut controlul autoturismului, iar în urma evenimentului atât conducătorul auto cat și pasagera aflată în dreapta au fost proiectați din autoturism, decenand pe loc.