Şefa MAI face lista înfieraţilor din presă

Adevărul o doare pe şefa Internelor. Carmen Dan are mare ciudă pe o serie de jurnalişti şi politicieni care au fost de partea protestatarilor şi i-au demascat pe plagiatori. Ca în anii ´50, PSD face “liste negre cu duşmanii poporului”. Ea a găsit astfel vinovaţii pentru participarea masivă a românilor la protestele de stradă. Acesta ar putea fi un semnal alarmant prin care PSD ar dori să pună pumnul în gură presei.

După ce sute de mii de oameni au ieşit în stradă, pentru a protesta faţă de adoptarea ordonanţei graţierii şi a mutilării Codului Penal, ministrul de Interne, Carmen Dan, a acuzat câţiva jurnalişti şi oameni politici că s-au implicat în promovarea protestelor. Emilia Şercan este “vinovată” că i-a demascat pe plagiatorii celebri – inclusiv doi foşti miniştri de Interne.

Ovidiu Vanghelie, cunoscut pentru investigaţiile sale, Mircea Marian, care ar fi divulgat locul unde s-a ascuns 2 zile Liviu Dragnea, Andrei Gheorghe, care a oferit gratuit un apartament celor care vin în Capitală să protesteze, Cătălin Tolontan, care a scris despre mizeria din spitale, dar şi politicieni. “ Ieri, în data de 1 februarie, acţiunile de protest au fost promovate prin intermediul reţelelor de socializare (în special pe pagina grupului «Corupţia ucide», prin evenimente sub titulatura «NU legii graţierii şi amnistiei!»).

citeste mai mult pe puterea.ro