Şedinţă cu scântei la Consiliul Judeţean Teleorman

Şedinţă cu scântei la Consiliul Judeţean Teleorman. Proiectul care a stârnit controverse a fost cel legat de constituirea CJ ca parte civilă în procesul în care Liviu Dragnea şi foşti funcţionari publici din instituţie sunt acuzaţi de constituirea unui grup infracțional organizat în vederea obținerii frauduloase a unor sume de bani prin contracte finanțate cu bani publici.

Consilierii judeţeni PNL îl acuză pe Dănuţ Cristescu de laşitatea şi spun că îi este teamă să-şi cheme şeful la bară, adică pe Dragnea. scrie infotr.ro

Sub pretextul că anumite documente au ajuns prea târziu la CJ, aleşii locali liberali s-au trezit cu 2 amendamente care nu erau în mapa de şedinţă.

Cel mai vehement contestatar a fost consilierul judeţean Bogdan Cocu, care i-a cerut preşedintelui Cristescu să respecte legea şi să nu tergiverseze, în mod nejustificat, constituirea CJ ca parte civilă în proces.

Tânărul liberal a argumentat că prejudiciul este cunoscut, că suma ce trebuie recuperată se regăseşte în documentele de corecţie transmise de către Ministerul Dezvoltării sau stabilite de DNA în urma informării OLAF. Cu toate acestea, preşedintele Dănuţ Cristescu a rămas neclintit, susţinând că nu sunt informaţii din care să reiasă valoare prejudiciului.

Cristescu a precizat că CJ Teleorman va depune o acţiune civilă doar în momentul în care prejudiciul va fi confirmat de o instanţă printr-o decizie definitivă şi irevocabilă.

Pe aceeași temă