Scene şocante! Două eleve de la “Noica” şi “ Agricol” s-au luat la băiate, în centrul Alexandriei

Două tinere în vârstă de 15 ani, eleve în clasa a IX-a la Liceul Teoretic “Constantin Noica” şi Colegiul Tehnic “Nicolae Bălcescu”, s-au luat la bătaie, chiar în centrul municipiului Alexandria.

Se pare că una dintre fete şi-a adus aminte de ameninţările verbale ale colegei, care, în urmă cu ceva vreme, i-ar fi transmis că “dacă o prinde, o bate”.

Imaginile au fost fimate de către colegi cu telefonul mobil, marţi, în jurul prânzului, în afara orelor de curs, şi, ulterior, postate pe o pagină de socializare. Din filmare se observă că, în loc să intervină pentru aplanarea conflictului, mai multe fete s-au asigurat că tinerele nu vor fi “deranjate” şi vor duce scandalul până la capăt.

Contactat telefonic, Maria Coman, inspector general adjunct a declarat că la nivelul ISJ Teleorman nu sunt informaţii despre conflictul celor două eleve, dar în măsura în care cele semnalate se confirmă, se va demara o anchetă.

 

Poliția a deschis o anchetă

Cazul a ajuns la urechile polițiștilor teleormăneni. Aceștia s-au autosesizat și au deschis o anchetă. Pe baza filmărilor ei au reușit să identifice atât victima, cât și agresorul.

”Polițiștii de proximitate s-au autosesizat și au demarat cercetările la scurt timp după ce pe rețeaua de socializare a fost postat un filmuleț în care o adolescentă este agresată de alta. Au fost identificate ca eleve în clasa a IX-a. Cele două sunt din mediul rural și învață după-amiază”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Teleorman, Teodora Dragole.

Aceasta ne-a mai spus că nu a fost depusă nici o plângere în acest caz, iar fetele nu au putut fi luate la întrebări pentru că nu au ajuns încă la unitatea de învățământ.

Dacă fata agresată depune plângere cazul va fi cercetat sub aspectul infracțiunii de lovire și alte violențe. În caz contrar, bătăușa se poate alege cu o simplă amendă.

 

  • Dar ce se petrece la colegiul ghica unde mai toate odraslele de PSD-isti au luat examenul de maturitate cu 9.90 nu este ȘOCANT?!

Comments are closed.