Șapte țigănci din Alexandria au fost reținute pentru 24 de ore

Polițiștii din municipiul Alexandria s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că pe strada Negru Vodă, în zona Școlii generale Mihai Viteazul din Alexandria a avut loc un scandal între mai multe persoane.

În urma verificărilor și cercetărilor efectuate s-au stabilit următoarele:
Pe fondul unui conflict mai vechi, între două femei, ambele aflate în apropierea școlii menționate mai sus pentru a-și lua de la şcoală copilul, respectiv nepotul, a izbucnit, un scandal în care au intervenit alte cinci femei, de ambele părți.

Toate persoanele implicate în conflict, 7 femei cu vârste cuprinse între 33 și 63 de ani, toate din municipiul Alexnadria și-au adresat injurii, amenințări cu acte de violență și au aruncat unele spre altele cu sticle și pietre, provocând o stare de neliniște în rândul elevilor și cetățenilor aflați în zonă.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, urmărirea penală fiind continuată faţă de persoanele implicate care au fost reținute pentru 24 ore, fiind introduse în Centrul de Reținere si Arest Preventiv al I.P.J. Teleorman, urmând ca în data de 19.10.2018 să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Având în vedere că siguranța în scoli și în zona adiacentă acestora constituie o prioritate pentru polițiști, Inspectoratul de Poliție al județului Teleorman, împreună cu celelalte structuri cu atribuții în menținerea ordinii și liniștii publice subliniază că nu permit sub nicio formă astfel de manifestări care perturbă procesul educațional și afectează climatul de siguranță publică.

Pe aceeași temă