Salvatorii zilei

Astăzi, în jurul orei 09.30, cinci pompieri militari din cadrul Detașamentului Alexandria, în timp ce se deplasau către lacul Suhaia pentru a participa la acțiunea de consolidare a digului de vest, aflați în tranzit prin localitatea Viișoara, au observat un accident rutrier în urma căruia o bătrână de aproximativ 80 de ani a fost lovită de un autovehicul.

Fără să mai stea pe gânnduri, pompierii militari au oprit în apropiere, au luat trusa medicală din mașină și au alergat la victimă. Aceasta era conștientă, stabilă, însă prezenta o plagă tăiată la membrul inferior stâng, de aproximativ 10 cm, acuzând dureri la bazin și umăr.

Doi dintre cei cinci pompieri, care sunt și paramedici în cadrul Detașamentului Alexandria, au preluat imdeiat victima, i-au acordat primul ajutor, au toaletat și pansat plaga până la sosirea unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Teleorman care a transportat-o la Spitalul Județean din Alexandria.

Pentru profesionalismul manifestat, dând dovadă de spirit civic, curaj și responsabilitate față de semeni, îi asigurăm pe colegii noștri, plt.adj. Condilă Ionuț (paramedic), plt. adj. Segărgeanu Irinel (paramedic), plt. adj. Mircea Drăghici (subofițer operativ), plt.adj. Daniel Chiar (subofițer operativ) și plt. adj. Mihai Marian (subofițer operativ), de întreaga noastră prețuire și le acordăm respectul cuvenit! Felicitări!

Pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *