Rupere de nori in Teleorman! Strazi, curti si subsoluri inundate in urma precipitatiilor abundente

În urma precipitațiilor abundente din ultimele ore, situația la nivelul județului se prezintă astfel:

UPDATE Situatia din judet si o prima estimare a pagubelor produse de inundatii, ca urmare a precipitatiilor abundente si scurgerilor de pe dealuri:

1 Mun.Turnu Magurele – 6 curti inundate; – 3 strazi – precipitatii abundente, scurgeri de pe versanti

2 Mun. Rosiorii de Vede -2 curti inundate – precipitatii abundente, scurgeri de pe versanti

3 Mun. Alexandria -5 curti inundate -4 subsoluri – precipitatii abundente, scurgeri de pe versanti

4 Calomfiresti -10 case inundate -8 strazi inundate -30 curti inundate – precipitatii abundente, scurgeri de pe versanti

5 Prundu -3 curti inundate – precipitatii abundente, scurgeri de pe versanti

6 Lita -8 curti inundate – precipitatii abundente, scurgeri de pe versanti

7 Laceni -1 strada inundata -10 curti – precipitatii abundente, scurgeri de pe versanti

8 Piatra -2 curti inundate – precipitatii abundente, scurgeri de pe versanti 9 Tiganesti – 10 curti inundate – precipitatii abundente, scurgeri de pe versanti.

La ora 19.00, la nivelul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ,,A. D. Ghica” al judeţului Teleorman se actiona pentru monitorizarea situației si asigurarea interventiei cu urmatoarele forte si mijloace: – in mun. Turnu Magurele – 1ASAS, 1 MPR, 4 subof; – in loc. Calomfiresti – 1 MPR, 2 MPT, 1 ASAS, 1 APIC, 1 of, 8 subof; – in loc.Prundu – 1 ASAS, 1 MPT, 2 subof; – in loc. Lita – 1 APIC, 1 MPT, 2 subof; – In mun. Rosiori de Vede – 1 MPR, 1 Apic, 2 subof; – loc.Piatra – 1 ASAS, 1 MPT, 3 subof + SVSU; – loc.Laceni – 1 ASAS, 1 MPT, 3 subof – loc.Alexandria – 1 ASAS, 1 Apic, 2 MPT, 10 subof; – loc.Tiganesti – 1 ASAS, 2 MPT, 5 subof

  • La Rosiorii de Vede, din primele informatii, a fost inundată o curte, iar pentru remedierea situatiei se intervine cu o motopompa si doi pompieri.
Alexandria, str Brancoveanu

La Alexandria, pe str. Ciocan a fost inundata o curte, a fost inundat subsolul bancii BRD, o alta curte a fost inundata pe strada Fratii Golesti, o curte pe strada Libertatii si o curte pe strada Lipscani.

Tiganesti

O situatie destul de complicata se regaseste la Calomfiresti, unde sunt mai multe curti inundate, precum si strazi comunale.

Au fost afectate de precipitatiile abundente si localitatile Piatra, Buzescu, Voievoda, Tiganesti, Lunca, Lita, Didesti, Cervenia si Turnu Magurele (unde cinci strazi sunt inundate, respectiv str. Chimiei, str. Primaverii, str. Stejari, str. Tineretului, str. Progresului).

Un copac a cazut pe carosabil la iesirea din Alexandria spre Turnu Magurele, DN 52, ambele sensuri fiind blocate.

Intervine detasamentul Alexandria cu o autospeciala descarcerare si trei subofiteri.
De asemenea, pompierii militari au fost solicitati sa intervina si in cazul unui incendiu la un stalp de electricitate, in comuna Buzescu.

 

Pe aceeași temă