Roșoiu Virgil, medic al Spitalului Judeţean de Urgenţă, cercetat pentru luare de mită

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman, cu sprijinul ofițerilor Direcției Generale Anticorupție – S.J.A. Teleorman, au efectuat două percheziții, la Spitalul Județean de Urgență Alexandria și la domiciliul medicului Roșoiu Virgil, suspectat de săvârșirea infracțiunii de luare de mită, marţi, 6 martie, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman.

CITESTE SI: EXPLOZIV! Mită la Spitalul din Alexandria

În fapt, la data de 01 martie a.c., medicul a primit de la un denunțător suma de 200 lei, după ce anterior primise suma de 100 lei, pentru acordarea de îngrijiri medicale unui pacient internat pe secția medicală”, se arată în comunicatul DGA.

“În continuare, Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman efectuează cercetări în cauză, urmând a oferi mai multe detalii la finalizarea acesteia.

Facem precizarea că efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, se mai arată în comunicatul de presă.

Pe aceeași temă