Primarul Victor Drăgușin și-a trimis argații să afle numărul persoanelor din gospodării

Primarul Victor Drăgușin pare că nu mai cunoaște de foarte multă vreme cum se traduce sintagma ”bunul simț”. Face orice și oricum, numai lui să-i fie bine. De restul poporului se ocupă Dumnezeu.

Ultima găselniță a celui mai puternic om din municipiul reședință de județe a fost asmuțirea salariaților pe la curțile oamenilor. Motivul este să se afle numărul de votanți din fiecare casă și dacă se poate și pe cine susțin aceştia la alegerile prezidențiale. Luați la bani mărunți, angajații primăriei se vaită și spun că nu au variante, că dacă ar refuza ordinele s-ar putea trezi fără loc de muncă.
De rezultatul alegerilor depinde și viitorul politic și administrativ al primarului Victor Drăgușin. Iar el cunoaște acest lucru. Este conștient că dacă Victor Ponta nu va obține un scor bun în Alexandria, mai marii partidului îl vor aștepta cu sabia ridicată. Până la aceștia, îl vor omorî subalternii pe linie de partid. Primul care se va bucura de eșecul lui Drăgușin va fi Ștefan Tăbăcitu, personaj malefic care așteaptă gâfâind orice nereușită a primarului. scrie Realitatea teleormaneana

Pe aceeași temă