Primarul Drăgușin și consilierii săi îngroapă Alexandria în datorii

Buzunarul fiecărui cetățean al Alexandriei va fi afectat și mai mult după ce majoritatea PSD-ALDE și primarul Victor Drăgușin au aprobat noul buget care arată că alexăndrenii vor fi puși să contribuie la plata datoriilor orașului de peste 40 de miliarde de lei, doar pentru acest an. 

Sărăcirea alexăndrenilor este unul din obiectivele actualei conduceri a orașului dacă ne uităm la modul cum a fost pregătit bugetul pentru 2018 și ceea ce vor să facă și în 2019. În loc să sărbătorim cum se cuvine Centenarul Marii Uniri și să cinstim memoria celor care au dezvoltat această țară, primarul Victor Drăgușin și consilierii PSD-ALDE vor să ne dea nu doar teme de gândit referitoare la viitorui nostru, ci sarcini: plata datoriilor orașului, cu tot cu dobânzile care întrec orice limită a bunului simț. 

Dragi alexăndreni, sunteți mulțumiți de faptul că suma pe care trebuie să o ramburseze Alexandria numai în acest an, în urma îndatorării decise de actualii conducători, este de 40 de miliarde de lei? Va trebui să contribuiți prin impozitele plătite la plata acestei datorii. Și acest lucru nu e totul. La anul va trebui să puneți bani pentru plata a 63 de miliarde de lei. Mai gândiți-vă că dobânzile plătite de Alexandria sunt de 12,5 miliarde de lei în 2018, iar în  2019 de 14 miliarde de lei. 

Închei prin a vă spune că nu cred că Victor Drăgușin și oamenii lui nu v-au spus că în următoarele luni vor să îndatoreze Alexandria cu încă 180 de miliarde de lei. Așadar, din „Îndrăzniți să credeți“, sloganul lor s-a schimbat în „Îndrăzniți să mai respirați“. Dacă mai puteți, după ce v-au îndatorat.

Mihai Murar, președinte PNL Alexandria