A prădat o gospodărie de unde a furat o drujbă, două circulare, două flexuri şi o bormaşină

A dat iama într-o gospodărie din Roșiorii de Vede și a furat o drujbă, două circulare, două flexuri şi o bormaşină! Vorbim despre un bărbat în vârstă de 22 de ani din București care locuia fără forme legale în Roșiorii de Vede

„Polițiștii din Roșiorii de Vede au fost sesizați de către un bărbat în vârstă de 42 ani din localitate despre faptul că dintr-o magazie a locuinței sale unde erau depozitate unelte și scule electrice i-au fost furate mai multe bunuri. 

La fața locului s-a deplasat echipa operativă a Poliţiei Roșiorii de Vede care a efectuat cercetări, stabilind că în perioada 15.11-02.12.2017, persoane necunoscute  au pătruns prin efracție într-o anexă a locuinței părții vătămate de unde au furat o drujbă, două circulare, două flexuri şi o bormaşină, prejudiciul total fiind de aproximativ 2350 lei. 

În urma verificărilor și investigațiilor efectuate a fost identificat autorul ca fiind un bărbat în vârstă de 22 de ani din mun.București care locuia fără forme legale în Mun. Roșiori de Vede, urmând să se efectueze cercetări în vederea recuperării prejudiciului.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ,,Furt calificat,, , urmând a se propune soluție prin Parchet.

Pe aceeași temă