Polițist la înmatriculari, accident la Lăceni! „Jack” nu a reusit să sufle în alcooltest! VIDEO

Un polițist de la Serviciul Înmatriculări Teleorman a facut ravagii pe șosea, aseară, în localitatea Lăceni! După ce a distrus o masină si a băgat patru tineri în spital, Marian Spătaru, a refuzat alcooltestul! De fapt, nu a refuzat, pur si simplu nu a putut să sufle, pe motiv de „panica”, după ce s-a chinuit de vreo trei ori!

Totul s-a întâmplat aseară, în jurul orei 1.00, pe un drum.acoperit de polei! Marian Spătaru, cunoscut sub numele de „Jack”, polițist la Înmatriculări, venea dinspre satul natal, Brătășani, la volanul unui Audi Q5!

În Lăceni, nu se stie din ce motiv, a intrat din spate într-o masina care tocmai oprise pe marginea drumului! În urma impactului, autoturismul lovit de Jack, s-a făcut praf! Patru tineri care se aflau în masina zdrobită au ajuns la spital!

Citeste si: Polițist cu apucături de milițian, la Brînceni

La fața locului, politistul care se clătina, din cauza șocului, nu a băuturii, a încercat să fenteze alcooltestul, de vreo trei ori! Motivul? Panica în care se afla…la început a băgat limba in muștuc, încercând să sufle…pe lângă!

Au urmat alte câteva încercări nereușite! Într-un final, polițiștii aflați la locul accidentului au renunțat la testare si l-au condus la Spitalul Județean Alexandria pentru recoltarea probelor biologice de sânge!

Întrebat de reporteri dacă a consumat bauturi alcoolice, Jack a susținut că nu băuse nimic, deși martorii spun că mirosea a alcool! Mai mult, putin a lipsit sa fie agresat de cei care s-au strâns la fața locului, tocmai pentru faptul că „duhnea” … Marian Spătaru este cercetat acum pentru vătămare corporală din culpă și, dacă rezultatul probelor de sânge va indica alcoolemia, în funcție de procent, se va alege cu dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, sau doar cu permisul suspendat!

Pe aceeași temă

1 thought on “Polițist la înmatriculari, accident la Lăceni! „Jack” nu a reusit să sufle în alcooltest! VIDEO”

  1. Este a treia oara cand face acident baut Acum 7-8 ani a batut agentii rutieri(acum a fost prea beat sai mai bata) .a venit nasul si la scapat.
    Va scapa si acum pentru ca este un cadru de nadejde,bun vorbitor