Poliţia Locală din Alexandria se "înarmeaza" cu fasole

Fasolea cu carnati s-a dat pe pile. Din cauza numărului extrem de mare de alexăndreni care au stat la coadă pentru a prinde o porţie de fasole cu cârnaţi, poliţiştii locali au început să  împartă “legea” în funcţie de cunoştinţe.

Şi cum iubirea de neam şi ţară trece prin stomac, iar poliţiştii locali sunt şi ei oameni, aceştia au fost prinşi cu “mâţa în sac” sau mai bine spus cu pachetele cu mâncare la sub braţ.

IMG384

Ziua de 1 Decembrie ar fi trebuit sa fie o adevarata sarbatoare chiar si pentru alexandreni. Ca de obicei, Primaria a pregatit un spectacol pentru acestia, insa a dat rateuri intr-un mod lamentabil. Momentul in care au fost impartite pungile cu mancare a reprezentat un adevarat fiasco.

Din instantaneele surprinse de paparazzi ExplozivNews24, se poate observa clar, ca lumina zilei, cum politisti locali, angajati ai primariei, nu respecta nicio lege, nici macar pe cea a bunului simt, cum intra in fata, dand dovada de o aroganta si nesimtire iesita din comun.

Acestia au luat pur si simplu pungile cu mancare de la gura alexandrenilor si au plecat, fara sa priveasca inapoi.

Nici nu mai trebuie spus ca Politia Locala din Alexandria reprezinta una dintre verigile slabe ale Primariei, facand gafa dupa gafa si comitand o greseala mai mare ca alta. De la accidente stupide si pana la activitatea fara niciun rezultat concret, toate se trec in contul Politiei Locale.

IMG387

Pe aceeași temă