Pe la noi prin Teleorman, cazuri şi (ne)cazuri

La data de 23.05.2018, polițiștii din Alexandria au depistat o minoră în vârstă de 17 ani în timp ce conducea un autoturism pe Şoseaua de Centură a Alexandriei, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Autoturismul i-a fost încredințat spre a fi condus pe drumurile publice de către un tânăr în vârstă de 23 de ani din comuna Orbeasca, sat Lăceni, județul Teleorman.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredințare, urmând a se propune soluție prin Parchet.

La data de 23.05.2018, polițiștii din  Roșiorii de Vede – Biroul Rutier, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au depistat pe strada A.I.Cuza din localitate un tânăr în vârstă de 18 ani, din com. Troianul care conducea  un autoturism fară a poseda permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, urmând  a se propune soluţie prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Roşiorii de Vede.

La data de 24.05.2018, polițiștii din municipiul Alexandria au fost sesizați cu privire la faptul că  pe str.Dunării din localitate s-a produs un accident rutier soldat cu victime omenești.

În baza sesizării, echipa operativă din cadrul Biroului Rutier Alexandria a efectuat cercetări, stabilind următoarele:

În ziua de 24.05.2018, în timp ce o femeie în vârstă de 52 de ani din mun.Alexandria, conducea un autoturism pe str.Dunării, din direcția Fabricii către com Poroschia, nu a păstrat distanța regulamentară față de autoturismul din fața sa care oprise pentru a acorda prioritate de trecere unui pieton aflat pe trecerea pentru pieton, intrând în coliziune cu acesta, lovindu-l în partea din spate.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a celor doi conducători auto.

Persoanele implicate în evenimentul rutier au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatele fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă ”, urmând a se propune soluție prin Parchet.

La data de 24.05.2018 , polițiștii din municipiul Alexandria au depistat  un tânăr în vârstă de 21 de ani  din mun.Alexandria, jud.Teleorman în timp ce conducea un autoturism pe str.Dunării din localitate, fără a poseda permis de conducere și  având o imbibație de alcool în sânge peste limita legală, rezultatul în urma testării cu aparatul alcooltest indicând o valoare de 0.69mg/l alcool pur în aerul expirat.

Autoturismul în cauză i-a fost încredintat spre a fi condus spre drumurile publice de o tânără în vârstă de 24 ani din sat.Lăceni, jud.Teleorman.

În cauză  s-a întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de ”Conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, fără a poseda permis de conducere și încredințare, urmând a se propune prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Alexandria.

La data de 24.05.2018, polițiștii din Roșiorii de Vede au fost sesizați prin redirecționarea unui apel SNUAU 112 cu privire la faptul că pe raza com.Peretu, jud.Teleorman s-a produs un accident rutier soldat cu un rănit grav.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă care a stabilit următoarele:

În timp ce ce un tânăr în vârstă  de 24 ani din com.Peretu, jud.Teleorman conducea un autoturism  pe DC41, pe raza com.Peretu, jud.Teleorman, a acroșat un bărbat în vârstă de 22 ani din com.Peretu, jud.Teleorman care a traversat drumul comunal prin loc nepermis și fără să se asigure.

În urma accidentului, a rezultat rănirea gravă a pietonului care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcoolscop, rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul existenței infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a se propune soluţie prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Roşiorii de Vede.

La data  de 24.05.2018, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Crângu, aflându-se în timpul executării serviciului de patrulare, au oprit pentru control pe DJ 653, pe raza com.Salcia, jud.Teleorman un autoturism.

Procedându-se la legitimarea conducătorului auto, acesta a fost identificat în persoana unui bărbat în vârstă de 51 de ani din com.Salcia, jud.Teleorman care a declarat că nu poseda permis de conducere.

Ulterior,  din verificările efectuate în bazele de date, a rezultat faptul că autoturismul avea atribuite alte numere de înmatriculare.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „Conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere” și „Conducerea pe drumurile publice a unui vehicul cu număr fals de înmatriculare”, urmând a se propune soluție prin Parchet.

 

Pe aceeași temă