O teleormăneancă de 22 de ani, arestată la Sibiu, după ce a furat un portofel

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sibiu au reţinut o femeie cercetată penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

În fapt, în data de 30 octombrie 2017, la Poliţia Municipiului Sibiu s-a înregistrat o plângere privind sustragerea unui portofel cu documente şi bani dintr-un imobil de pe raza municipiului Sibiu.

Ca urmare a cercetărilor efectuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, în data de 6 februarie a.c., poliţiştii sibieni au identificat şi prins o femeie în vârstă de 22 de ani, din judeţul Teleorman, bănuită că ar fi sustras portmoneul în cauză.

Femeia a fost reţinută 24 de ore. Ulterior, au admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu şi au dispus arestarea preventivă pe o durată de 30 de zile, de la 07.02.2018 şi până la 08.03.2018 inclusiv, a inculpatei SZILAGY-KOVACS KLAUDIA-IZABELLA, în prezent reţinută în Centrul de Reţinere şi Arestare preventivă al IPJ Sibiu, cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Cercetările continuă la nivelul Poliţiei Municipiului Sibiu, Biroul de Investigaţii Criminale în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a persoanei în cauză.

Pe aceeași temă