Nicu Cristea va fi supus detectorului de minciuni

Arestat preventiv pentru 30 de zile după ce ar fi bătut o tânără pe care a cunoscut-o pe Facebook, pe care a abandonat-o mai apoi pe câmp şi care a decedat, Nicu Cristea a negat că ar fi avut vreodată de a face cu Eliza. Chiar dacă a fost pus în faţa probelor, Nicu nu a recunoscut nici măcar faptul că ar fi cunoscut-o pe Eliza, cu atât mai puţin să o fi bătut, ştrangulat şi abandonat pe câmp.

Suspectul va fi supus săptămâna aceasta testului poligraf. Deşi testul nu este probă în instanţă, rezultatul lui va confirma sau infirma anchetatorilor dacă sunt pe drumul cel bun în aflarea criminalului. Joi, acesta va fi prezentat magistraţilor de la Curtea de Apel Bucureşti pentru judecarea contestaţiei la mandatul de arestare, iar până atunci anchetatorii speră să mai adune şi alte probe, dar mai ales spun că la acea dată vor avea şi rezultatele probelor de sânge şi vor putea fi comparate.

Deocamdată, se fac analize de laborator, care vor fi coroborate cu declaraţia fetei înainte de moarte, care îl indica pe Nicu ca fiind autorul crimei. Cu toate acestea, până ce o instanţă nu se va pronunţa definitiv şi irevocabil cu privire la vinovăţia lui, Nicu Cristea este doar suspect şi beneficiază de prezumţia de nevinovăţie.

Pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *