Motivele care te vor face sa achizitionezi un laptop second hand in locul unuia nou

Daca iti doresti un laptop si pana acum nu ai luat in calcul achizitionarea unui laptop second hand, acest articol te poate face sa te razgandesti. In Occident, laptopurile second hand sunt foarte la moda, insa in Romania nu se bucura, din pacate, de aceeasi popularitate, din cauza reticentei oamenilor de a cumpara un produs care nu este nou. In realitate, insa, un laptop second hand achzitionat de la un furnizor profesionist are un aspect si performante similare celor noi.

Iata in continuare care sunt principalele avantaje ale achizitionarii unui laptop second hand:

Laptop second hand Interlink
  1. Pretul. Pretul este de departe principalul avantaj al unui laptop second hand. Un astfel de produs poate costa chiar si de 2-3 ori mai putin decat unul nou, din simplul motiv ca denumirea sa include particula „second hand”. In cazul in care achizitionezi un laptop second hand de la un furnizor bine cotat, cum este Interlink, care comercializeaza echipamente IT second hand inca din 1997, poti fi sigur ca vei primi un produs viabil, care a fost testat, curatat si reparat inainte de a fi inclus in oferta.
  2. Performantele. Majoritatea oamenilor folosesc un laptop pentru trimiterea si primirea de e-mail-uri, pentru programele de tip Office (scrierea/editarea de texte, tabele, contabilitate), pentru navigarea pe internet si pe retelele de socializare, pentru seriale sau pentru jocuri. Atat timp cat nu lucrezi in domeniul editarii video, al ingineriei 3D sau al dezvoltarii de programe de tip software, un laptop second hand va fi suficient pentru nevoile tale. Asta cu atat mai mult cu cat produsul pe care il vei primi a fost testat si reparat inainte de a-ti fi inmanat, deci este perfect functional.
  3. Brandul. Majoritatea laptopurilor second hand provin din randul modelelor de business de la producatori renumiti in intreaga lume. Explicatia este simpla: doar un laptop performant ajunge sa fie „second hand”, avand o durata de viata suficient de lunga pentru a deservi doi sau mai multi proprietari. Prin urmare, daca alegi sa cumperi un laptop second hand, in unele cazuri poti beneficia chiar de un produs mai performant decat ultimele modele aparute pe piata, la un pret mai mic.
  4. Upgrade-urile. Daca nu esti pe deplin multumit de performantele laptopului second hand, le poti imbunatati la un pret redus. Componentele unui laptop second hand sunt mai ieftine decat cele noi.
  5. Garantia. In general, laptopurile second hand au o garantie standard de 12 luni. La Interlink, aceasta poate fi prelungita pana la 5 ani, prin intermediul serviciului de garantie extinsa.
  6. Alte avantaje. La Interlink, pe langa toate avantajele de mai sus, la achizitionarea unui laptop second hand beneficiezi si de:

– transport gratuit (pentru toate comenzile a caror valoare depaseste suma de 150 de Lei);

– livrare rapida in toata tara, in maximum 48 de ore;

– drept de retur in 60 de zile;

– la fiecare comanda online, primesti 5% din valoarea acesteia sub forma unui credit, pe care il poti folosi pentru alte comenzi de pe site.

Pe aceeași temă