Moarte suspectă în cazul unei tinere de 15 ani din Videle

Țiganii au agresat medicii și a fost necesară intervenția Trupelor Speciale

Zeci de cetățeni de etnie rromă au făcut mare tărăboi, la Spitalul Orășenesc din Videle, după ce trupul neîsuflețit al unei tinere de 15 ani a fost depus la morga unității spitalicești.

Pentru ca situația să nu degenereze, în zonă au ajuns și lucrătorii din Trupele Speciale. După mai multe discuții între aceștia și țigani, lucrurile s-au calmat.

Potrivit unor surse, fata era internată la secția “Pediatrie” a Spitalului din Videle, având unele probleme de sănătate. Marți dimineață, aceasta a intrat în stop cardio-respirator iar medicii au început manevrele de resuscitare. După câteva minute, tânăra a fost readusă la viață. Imediat, s-a solicitat o Ambulanță pentru a fi transferată la un Spital de specialitate, din Capitală.

Pe drum, în localitatea Valea Plopilor, copila a intrat din nou în stop cardio-respirator. Medicul a început manevrele de resuscitare, în Ambulanță. În ciuda eforturilor depuse, organismul fetei nu a mai răspuns, declarându-se decesul.

Potrivit protocolului, Ambulanța a revenit la Spitalul din Videle. Aici au ajuns părinții și rudele tinerei, iar la aflarea veștii, aceștia au agresat cadrele medicale. Pentru calmarea spiritelor, conducerea unității a chemat mascații. În cauză, oamenii legii au întocmit dosar penal pentru „moarte suspectă”, iar cadavrul a fost depus la morga spitalului din Videle, în vederea efectuării necropsiei.

Pe aceeași temă

1 thought on “Moarte suspectă în cazul unei tinere de 15 ani din Videle”

  1. Spitalul videle un spital in care fiecare face ce vrea de la femeia de servici până la medic pe data de 2 ianuarie m-am prezentat cu mamaie la urgență si doctorul ma intrebat daca am trimitere ….precizez era la camera de garda si dupa ce intreb dom doctor ce e de facut …mi se răspunde ce era de facut sa facut .acolo se cred zei ar trebui verificați un pic nu lăsați de capu lor ….am plecat la floreasca si in mai putin de doua ore mamaie avea facute toate analizele si radiografi…in concluzie spital videle o haită de haimanale