Mitingul din București pentru susținerea premierului Cioloș a strâns peste 20.000 de peneliști din toată țară

Mitingul din Piața Revoluției din București, pentru susținerea premierului Cioloș a strâns peste 20.000 de peneliști și simpatizanți. Au fost afișate pancarte  ”Cioloş prim-ministru”, ”Cioloş premier 2015-2020”, ”PNL Răcari susţine Julien”, ”Go, Ciolo! Oltul e cu tine”, ”Iaşiul merge cu Cioloş”, nu au lipsit nici stagurile UE și ale PNL.

PNL pune în centrul programului său cetățeanul, omul de rînd

Ilie Bolojan, secretarul general al PNL a ținut să facă o paralelă între programul de guvernare PNL și programul de guvernare PSD, asemuindu-l pe cel din urmă cu o reclamă veche la FNI. De asemenea, Bolojan promite oameni noi și liste curate în PNL.

Oameni noi, liste curate la PNL, dezastru la ceilalţi! Diferenţa este cât se poate de clară, PNL nu pune în centru un Guvern de 10-15 oameni care vor face totul pentru ţară, pentru că este o minciună, PNL pune în centrul programului lui cetăţeanul, pe românul de rând”, spune Ilie Bolojan.

Prezent la miting, președintele de onoare PNL, Mircea Ionescu Quintus consideră că partidul s-a schimbat în bine, mulți dintre cei prezenți fiindu-i necunoscuți.

Mai mult de trei sferturi din oamenii din conducerea centrală a partidului, mie imi sunt aproape necunoscuţi, eu care trăiesc de trei sferturi de veac printre ei, deci ne-am schimbat şi ne schimbăm şi sperăm să ne schimbăm în bine. Prin noi înşine!”, a transmis Quintus.

 

 

Pe aceeași temă