Minoră de 14 ani, accidentată pe o trecere de pietoni din Alexandria.

Șoferița a fugit de la locul faptei, fiind oprită în trafic pe raza orașului Turnu Măgurele

Polițiștii din municipiul Alexandria au fost sesizați despre faptul că pe raza municipiului reședință de județ s-a produs un accident rutier soldat cu victime omenești, iar autorul faptei a părăsit locul accidentului.

În urma sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii care au efectuat cercetări stabilind următoarele:
În timp ce o femeie în vârstă de 29 ani din comuna Lița ,judetul Teleorman conducea un autoturism pe str. Av. Colfescu din mun. Alexandria, din direcția str. Carpați către Negru Vodă, la efectuarea virajului la dreapta pe str. Dunării, pe culoarea verde a semaforului electric, nu a acordat prioritate de trecere unui pieton care se afla în traversarea regulametară a străzii, prin loc marcat și semnalizat corespunzător.

După producerea accidentului, conducătoarea auto a părăsit locul faptei fără încuviințarea organelor de poliție, aceasta fiind oprită în trafic pe raza orașului Turnu Măgurele.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a pietonului, o minoră în vârstă de 14 ani din Alexandria care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,00mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă si părăsirea locului accidentului” , urmând a se propune soluție prin Parchet.

Pe aceeași temă