Locuință cuprinsă de flăcări la Orbeasca

În cursul zilei de ieri, 25 octombrie a.c.,pompierii alexăndrineni au intervenit pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la o locuință din localitatea Orbeasca de Jos.
La fața locului s-au deplasat două Autospeciale cu Apă și Spumă, din cadrul Detașamentului de Pompieri Alexandria, însoțite de șapte subofițeri.
Conform ISU Teleorman, la sosirea pompierilor focul se manifesta generalizat la întreaga locuință, pe o suprafață de aproximativ 70 mp. Au fost distruse o centrală termică, un frigider, o mașină de spălat, un aragaz, două mese, mai multe scaune, ușile din interior, îmbrăcăminte și documente personale.
Potrivit sursei citate, la acest incendiu nu s-au înregistrat victime. Casa era locuită de doi bătrâni iar valoarea pagubelor a fost estimată la suma de 200 de milioane de lei vechi. Pompierii au reușit să evite propagarea flăcarilor la locuințele și anexele din apropiere. 
Intervenția a fost îngreunată din cauza vântului puternic și a  cantității mari de materiale combustibile. Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit produs la tabloul electric al locuinței.

Pe aceeași temă