Liviu Dragnea, hoţul, tot hoţ rămâne.

FOTO:ziuanews.rO
FOTO:ziuanews.rO

Vicepremierul vrea o lege prin care primarii şi consilierii locali să poată să „migreze” la partidul său.

Liviu Dragnea, jupânul Teleormanului, cel mai bogat om în amărâtul nostru de judeţ ( I.Niculae are afaceri şi prin alte zone, nu se pune), are tendinţa să facă ceea ce ştie mai bine, deşi este ditamai vicepremierul. scrie turnucustiri.ro

Ce i-a trecut deunăzi prin cap lui Liviuta? Nu, nu un glonţ, aşa cum spune bancul, ci o idee despre cum ar putea să fure primari de la celelalte partide. Cum pesediştii nu au majorităţi în toate judeţele, pentru că defuncta USL i-a obligat să împartă consiliile judeţene şi locale cu liberalii, Dragnea s-a gândit că cel mai uşor e să fure. Da, la propriu, nu la figurat.

  Cum furtul e pedepsit de lege, Liviu Dragnea s-a gândit ca trebuie o lege care să legalizeze furtul. Aşa s-a ajuns la propunera lui Dragnea pentru o ordonanţă de urgenţă prin care aleşii locali să aibă 15 zile de „reflecţie” şi să aleagă la ce partid vor să meargă. Ce mai contează alegerile, cel mai simplu e să-ţi faci majorităţi cu transfugi.

Cum mai critica Dragnea pe parlamentarii care fugiseră din PSD şi sutineau al guvern! E, acum nu mai e aşa, e bine să ai trădători dacă faci majorităţi în consilii locale sau judeţene.

Dacă tot se aproba această ordonanţă, atunci să se mai dea una, să avem voie să furăm de la Teldrum, fără a fi pedepsiti, măcar de două ori pe lună. Ce ziceţi, domnu` Dragnea, vă băgaţi? Vrem şi noi vacanţe în Brazilia!

Pe aceeași temă